DNEVNI HOROSKOP OTKRIVA KOME ĆE SVEMIR USLIŠITI MOLITVE: Ovaj znak čeka ljubav i pravo blagostanje

Dnevni horoskop – konjukcija Venere i Merkura otvoriće vaše srce, a loše emocije iz prošlosti lako ćete odbaciti, piše Lovesensa.

 

Spremni ste da nastavite napred, bez straha i neosnovane zabrinitosti za moguće ishode, a evo koji znak privlači pozitivne vibracije!

 

Dragi Bikovi, danas će emocije prema partneru ponovo biti jake i iskrene i lako ćete se zbližiti nakon turbulentnog perioda koji je sada iza vas. Odlučili ste da partneru obezbedite više slobode i shvatili ste da sva vaša briga, ljubomora i negativnost bila bez razloga. Sada ste ponovo na početku puta ka sreći i potrudite se da ne srušite temelje vaše veze, već neograničenom ljubavlju izgradite dvorac sreće.

Usamljene Bikove očekuje vrlo uzbudljiv dan. Mesec vas podstiče da se oslobodite rutina, izađete iz kuće i malo promenite i unesete neke iskre u svoj život. Zabavljajte se i ne opterećujte se nepotrebnim stvarima. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će se lako useliti u vaše srce. Na poslu se dobro snalazite i sve ide po planu. Moguće je da ćete nekim kolegama puno pomoći u nevolji, a dobra karma je najbolji dar koji možete sebi da poklonite.

Recepti za kolače i slana jela

Administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *