Koji od znakova zodijaka je vaš idealan partner?

Ako još uvijek niste shvatili koje osobine vaša idealna polovina treba da ima, a vjerujete u uticaj zvijezda na naš život, onda je ovo prava lista za vas. Pogledajte u kojem horoskopskom znaku ćete naći savršenog partnera!

Ovan (21.3. – 19.4.)

Idealan partner: Vaga

Veza između Ovnova i Vaga se zasniva na mnogo ljubavi i pažnje. Neki misle da suprotne ličnosti nikada ne mogu da ostvare ljubavnu vezu, ali za ova dva znaka, ljubav je itekako moguća.

U ovom odnosu Ovan je, sasvim sigurno, mnogo energičniji znak, dok je Vaga mnogo povučenija, ali na neki neobičan način, ovaj odnos lijepo funkcioniše. Kombinacija ovih energija znači da njihova veza nikad neće biti dosadna, jer nova avantura uvijek čeka iza ugla.

Bik (20. 4. – 20.5.)

Idealan partner: Rak

Ovu vezu odličnom čine sve stvari koje i jedan i drugi znak vole, tj. ne vole. I Bik i Rak više vole da opušteno sjede u pidžami kod kuće, uživajući u naručenoj hrani, nego da jedno od njih tjera ono drugo da izađe van.

Oboje su sposobni da se povežu preko osjećanja i ne plaše se da kažu šta misle, jer znaju da mogu o svemu da razgovaraju. I što je najvažnije, između ova dva znaka uvijek će postojati duboka, romantična ljubav, bez obzira na to šta se dešava u životu.

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Idealan partner: Strijelac

Jednostavno govoreći, partnerski odnos između Blizanaca i Strijelca bi se mogao opisati kao odnos kojem svi teže. Tu postoji potpuno zadovoljstvo – seksualno i emocionalno – koje ova dva znaka povezuje na najdublji mogući način.

Oba znaka su podjednako dobri u komunikaciji i kažu upravo ono što treba da se kaže i kad treba da se kaže, tako da među njima ne postoje tajne ili neslaganja. Blizanci su ponekad malo ćudljivi, a Strijelac zna da bude pomalo ekscentričan, ali, sve u svemu, ova dva znaka ne mogu da izdrže da dugo budu razdvojena.

Rak (21.6. – 22.7.)

Idealan partner: Jarac

Razlog što je veza ova dva znaka tako savršena je što se prije radi o odnosu jin i jang, a ne o prevelikoj sličnosti. Postoje stvari koje Jarac obožava a Rak mrzi, i obrnuto, i baš zato ova veza funkcioniše tako besprijekorno.

Zbog ravnoteže koju ova dva znaka uspostavljaju, svako od njih ne samo da se osjeća mnogo ugodnije nego što je to bilo u prethodnim vezama, već i lakše izlazi iz svoje ljušture. Kada vide da ono drugo uspije da riješi nešto što oni još nisu bili u stanju, zbog nervoze ili nečeg drugog, osjećaju se mnogo snažnije.

Lav (23.7. – 22.8.)

Idealan partner: Vodolija

Veza Lava i Vodolije je skoro pa nezaustavljiva. Oba znaka vole da se opuste i zabavljaju, ali takođe vole i da se posvete svojim stvarima. U ovom partnerskom odnosu postoji mnogo nezavisnosti, ali to znači da ima i manje ljubavi.

Ova veza je veoma dinamična, sa mnogo podrške i pažnje. Jedina razlika je da oba znaka znaju da mogu da zadrže svoju nezavisnost a da i dalje imaju čvrstu vezu.

Djevica (23.9. – 22.9.)

Idealan partner: Ribe

Djevica i Ribe čine par iz snova. Oba znaka su puna saosjećanja i opuštena, pa je ljubav između njih potpuno prirodna i lako se razvija.

Oba znaka znaju kako da podržavaju jedno drugo i sigurni su u uspjeh onog drugog više nego bilo koji drugi par sa ove liste. Ribe i Djevica su skoro uvijek toliko usklađeni da između njih rijetko može da bude ikakvih iznenađenja, ili, barem, ne onih loših.

Vaga (23.9. – 22.10.)

Idealan partner: Blizanci

Veza Vage i Blizanaca je ispunjena zabavom, jer su oba ova znaka društvena, ali svaki donosi različitu energiju u njihov društveni život. Blizanci su pričljiviji i lako započinju razgovor sa svakim, dok je Vaga ta zbog koje se svi u društvu osjećaju prijatno.

Blizanci i Vaga se veoma dobro dopunjavaju, što stvara harmoničnu vezu punu podrške. Oba znaka su, takođe, i vrlo diplomatični – uvijek će se potruditi da ono drugo osjeti njihovu ljubav, ali će im iskrenost i dalje biti prioritet u vezi.

Škorpija (23.10. – 21.11.)

Idealan partner: Vodolija

Njihova veza je kulerska, ali i vatrena. Možda su po svojoj suštini potpuno suprotni, ali nijedno ne može da negira da je ovakav odnos vrlo uzbudljiv. Oni započinju trendove prije svih, a što se tiče seksa, kad su ovo dvoje zajedno, sve pršti.

Vodolija je obično prilično oduševljena životom, pa, sa Škorpijinom spontanošću, u ovoj vezi nikad neće biti dosade, baš kako oboje vole.

Strijelac (22.11. – 19.12.)

Idealan partner: Ovan

Kada se Strijelac i Ovan spoje, postaju nezaustavljiva i moćna sila. Njihova veza je tako fantastična kao malo koja druga na ovoj listi.

Ovo dvoje su slični kao jaje jajetu i koriste baš svoje sličnosti kako bi ojačali vezu. U svemu što rade zajedno postoji mnogo harizme, entuzijazma i energije. Čak i kad nisu skupa, oni su i dalje taj kul par kakav bi svi drugi htjeli da budu.

Jarac (20.12. – 19.1.)

Idealan partner: Bik

Veza između Jarca i Bika je veoma čvrsta. Oba znaka su tako praktična i vrijedna da bi bila prava šteta da ne završe zajedno.

Oni imaju iste vrijednosti, koje mnogima ne znače ništa naročito, ali su njima najznačnije na svijetu. I Jarac i Bik su usredsrijeđeni na uspjeh i ne samo da pomažu jedno drugom da postave ciljeve, nego i potiču jedno drugo da se više trude da postignu svoj cilj.

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Idealan partner: Lav

Partnerski odnos između Lava i Vodolije je jedinstven i lagan; pošto i jedno i drugo vole da budu nezavisni i ne mare za to šta će drugi reći, njihova veza mora da uspije.

Kako imaju slične životne vrijednosti, Vodolija i Lav imaju duboku povezanost. Ovdje, takođe, ne nedostaje ni ljubavi i strasti. Moglo bi se garantovati da će ova dva znaka imati kreativnu, progresivnu i vječnu vezu.

Ribe (19.2. – 20.3.)

Idealan partner: Rak

Ribe i Rak su savršen spoj, jer su ova dva znaka puna empatije i stvaraju vrlo otvorenu vezu punu ranjivosti, i to u najboljem smislu riječi, Emocionalna inteligencija koju svaki od ovih znakova ima je posebna, ali kada se spoje, ona je daleko superiornija od svih drugih znakova.

Ova veza je puna romantike i optimizma, što osjećaju i jedno prema drugom, i u vezi budućnosti. Često ćete ih zateći kako pričaju o nekom budućem vremenu, pošto, kao srodne duše, uvijek mogu da se raduju nekoj budućnosti.

Recepti za kolače i slana jela

Administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *